Handlekurv

0
blog

Didriksons Originals myke og varme høst -og vinterparkas er på plass i butikk, til både han og henne. Flotte høstfarger som komplimenterer den nydelige og fargerike sesongen vi er kommet inn i, er på plass på butikkveggene våre. Helårsjakker og forede parkas i ulike lengder, samt gode og lune hetter er noe å velge mellom både fra Didriksons Originals dame -og herrekolleksjonen. Nå er de ankommet både butikk & nettbutikk, hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side hvor vi gir deg smakebiter fra den flotte høstkolleksjonen. Følg med! 

blog

Høsten er godt i gang og sesongens nyheter strømmer inn i butikklokalene våre i Muren, her i Bergen. Har du sikret deg tidenes fresheste poncho fra Blæst? Nå kommer de populære allværsponchoene i ulike farger og fasonger fremover -til både han, henne og de små. Følg med i nettbutikken og på vår Facebook og Instagram side for inspirasjon og jevnlige oppdateringer av spennende nyheter og andre ting som skjer i butikken. Vi setter deg gjerne opp på venteliste av ønskede modeller, farger & størrelser som er tilgjengelig hos Blæst da vi fort blir utsolgt i butikk -send oss en henvendelse her i vår nettbutikk (Kontakt oss) eller kom innom butikken vår i Muren. (Avbildet: Aalesund Poncho)

blog

I disse dager strømmer nyhetene fra Barbour inn i butikken. Denne høsten kan du unne deg lange, voksede bomullsjakker fra både dame og herre kolleksjonen, korte klassikere av Lifestyle jakker, nydelige ullskjerf, lave gummistøvler og mye annet flott tilbehør fra Barbour. Har du fått med deg Barbour Icons Re-Engineered Collection denne høsten? Sikre deg helt unike Barbour plagg fra 125 års jubileet, som vi har inne i et begrenset opplag til dame og herre. Icons -jakkene har fått et helt unikt og råflott Barbour Tartan mønster, i tillegg til røffe gulldetaljer på både knapper og glidelås. Gå ikke glipp av denne unike Barbour kolleksjonen, velkommen innom våre sjarmerende butikklokaler i Muren.

blog

Barbours White Label Collection smelter sammen japansk stil med Barbours rike kulturarv. White Label kolleksjonen tilbyr en eksklusiv og førsteklasses stil skreddersydd spesielt for det japanske markedet. Den smakfulle samlingen ser Barbours minimalistiske, vanntette stilarter i arkivet på nytt med en sporty, ungdommelig tilnærming. Barbour Hooded Hunting Jacket er en stilren, vokset bomullsjakke i unisex til han og henne. Velg mellom fargene Navy & Sage, fra størrelse 34 til 44. Se også favoritten Barbour New Burghley, som kommer uten hette. 

blog

Sesongens nye høstkolleksjon er tidlig i år, nå bugner butikken allerede av flotte farger på regnkåper og tilbehør fra Blæst Rainwear. De flotte allværskåpene har høy vannsøyle og kan brukes i all slags vær. Matchende regncaps til å ha under hette eller for seg selv, er et stilfullt must for vestlandsværet. Ikke la været hindre deg i stråle! Se flere nyheter i nettbutikken etterhvert som de ankommer butikken. Nå har vi også fått inn et lite utvalg av de populære Blæst regnbuksene til dame, med høyt liv og slim benlengde, i klassisk sort. Velkommen!

blog

"I 2019 er vi veldig glade for å feire vår 125-årsjubileum, en betydelig milepæl i Barbours historie. Det er en feiring av Barbour-familien som gjennom årtier har opplevd, guidet og ledet selskapet fra sin lille begynnelse i 1894 og leverte oljeskinn til marinere i South Shields, til det globale merket det er i dag. Barbour-familien har i løpet av 125 år kombinert innovasjon, fremgang og vekst med autentisitet og arv, som varemerker i 125 år, og sørger alltid for at merkevaren fortsatt er troverdig for sine røtter og grunnleggende prinsipper for kvalitet, holdbarhet, detaljert oppmerksomhet og egnethet for hensikt." - Barbour 

blog

Nå ankommer de én etter én. Høstens unike Barbour jakker til henne fra Barbour Autumn Winter 2019 Collection. Vi har allerede fått inn noen av høstens it-jakker med lengde, blant annet Barbour Wood Warbler avbildet ovenfor. Rutete tartan skjerf i herlige jordfarger og quiltjakke med lengde er også å se. Velkommen inn i vårt flotte Barbour lokale i Muren, ved inngangen av Gågaten i Bergen. 

blog

Sesongens nyheter fra Barbour har allerede dukket opp i butikken. Nå har vi fått herlige ullskjerf til han og henne, med tidløst Barbour tartan mønster -nå i ny fargevri. Vi har både oversized og klassiske utgaver av skjerf. Den perfekte gave -til deg selv eller en du er glad i. Snart kommer det flere Barbour høstnyheter, følg også med på vår Instagram side ´Aksdal i Muren` hvor vi jevnlig legger ut nyheter.

blog

Vårens flotte Barbour Lightweight jakker minner oss om at sommeren ikke er så langt unna. Nå har vi fått sesongens unike og flotte ytterjakker til både han og henne, fra Barbour Lightweight SS19 Collection i vårt innerste lokale i Muren ved Gågaten. Kom innom og prøv ut de ekstra lette voksede bomullsjakkene fra det britiske og verdenskjente merket, som i år fyller hele 125 år. Besøk oss i byens eldste handelshus, Muren, i hjertet av Bergen by. Se flere nyheter i nettbutikken. (Avbildet: Barbour Sander Lightweight Jacket) Velkommen! 

blog

Våren er kommet, sammen med herlige vårnyheter fra våre mange skandinaviske klesmerker. Blæst Rainwear er blant sesongens fresheste nyheter, med friske og vårlige allværsjakker og kåper som tåler både sol og regn. Nå har vi også inne flotte og fargerike regnhansker og regncaps, se vårt utvalg her i nettbutikken eller kom innom oss i Muren ved Gågaten. Velg mellom klassiske blå og tidløse gråfarger, friske sitrusgul, koralloransje og havgrønne mintfarger på vårens kolleksjon. Nyt den lyse vårsesongen i all slags vær, i freshe regnklær. God vår og sommersesong!

blog

Sesongens nye Didriksons SS19 Collection består av lette og spreke allværsjakker til både han og henne. Vi har lagt vår elsk på denne ekstremt lette allværsjakken med navnet Milly Parka. Den er vindtett, vanntett og har en minimum vannsøyle på 10.000 mm. Jakken kan brukes like fint på solskinnsdager som på regnværsdager. Hette kan legges inni krage og jakken faller nydelig i en A-form. Vårens absolutte Didriksons favoritt hos oss. Milly jakken kommer i Yellow & Throne Grey. Se alle spennende vårnyheter fra Didriksons i nettbutikk & i butikk. 

blog

Nå er vårens nye, flotte Blæst kåper snart på vei til butikken for den nye sesongen.. Vi får inn mye flott og fargerikt av lette, vindtette, pustende og vanntette allværsjakker og kåper fra det populære bergensmerket, designet av Lisbeth Lillebøe. Vanntette hansker og kule capser i friske og vårlige farger som matcher regnkåpene, kommer sammen med den flotte Blæst Rainwear SS19 kolleksjonen. Hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side, her legger vi ut masse nyheter og annet spennende fra butikken. Følg med du også!

blog

Sammen med vårluften kommer de lette, friske og stilfulle ytterjakkene inn til butikken vår i Muren. Visste du at Didriksons har en egen unik designlinje utenom Didriksons Sport? Didriksons Originals Collection er en spennende og unik kleslinje basert og inspirert av merkets historie med opphav fra den svenske vestkyst, hvor Julius og Hanna Didriksons først etablerte sin familiebedrift som i dag er en av skandinavias største fashionbrand innen regnklær. Du finner Didriksons Originals Collection i butikken vår i Muren, i vakre Bergen by. 

blog

Vårens mange nyheter har ankommet butikken. Bor du langt unna sentrum? Vi sender alle våre varer til hele landet. Visste du at du også kan handle varen i nettbutikken og hente den fraktfritt i butikken? Ønsker du å bytte en vare, kan du returnere varen du har handlet på nett i butikken i Muren. Vi er her for å gjøre det lettest mulig for deg å handle det du ønsker. Vi tar også imot spesialbestillinger av varer fra våre leverandører, kontakt oss i butikken. Har du spørsmål, kan du nå oss på 55 24 24 55 eller legg igjen en beskjed under `Kontakt Oss´ her i nettbutikken.

Få med deg vårlige nyheter på FB og Instagram: `Aksdal i Muren´.

Velkommen til hyggelig handel hos Aksdal i Muren, både på nett og i butikk! 

blog

Våren er rett rundt hjørnet og flotte nyheter har dukket opp i vår butikk og nettbutikk allerede. Nå kan du handle sesongens flotte Stockholm Jacket & Stockholm Coat fra Blæst Rainwear Classic Collection, klassisk og flott allværsjakke til han og henne. Klikk og få varen levert rett hjem eller hent i butikk. Bytting av vare? Vi har åpen bytting/retur mellom nettbutikk og butikk, helt enkelt. Har du sett den herlige ponchoen til barn? Nyheten Mini Bergen Poncho kommer i mange farger. Str 0 - 14 år.  Velkommen, vår! 

blog

Vinteren regjerer enda men vårnyhetene dukker litt etter litt opp i butikklokalene.. En av våre mange flotte nyheter til herre er Skur regnfrakk fra Didriksons Originals Collection. En regnjakke i slitesterk kvalitet med en vårlig og frisk Foggy Blue farge. Følg Aksdal i Muren på Bloggen her, men også vår Instagram og Facebook side for jevnlige oppdateringer av flotte vårnyheter. Det kommer så mye fint!

blog

Nå har vårens unike nyheter fra motelinjen Didriksons Originals `Spring & Summer´ Collection ankommet butikken. Vi har fått inn flotte ytterjakker til både dame og herre, her kan du velge mellom oljeregnjakker i flotte naturfarger og lette allværsparka i klassisk navy og duse blåfarger som kan brukes hele året, uansett regn eller sol. Følg med på Facebook og Instagram for flere flotte nyheter denne sesongen.

blog

Denne vakre nyheten av en rosafarge på Bergen Poncho er ankommet butikken. Du kan også handle varen på nett & hente i butikken vår i Muren -eller få den tilsendt rett hjem. Ponchoen fra Blæst kommer i mange farger og du kan velge mellom str S, M og L. Lomme med glidelås i front, under knapp. Den har god hette med knapp under hake og pen refleks nederst, både foran og bak på poncho. Velg mellom fargene Pink, Black, Green, Navy, Yellow, Red og White i vår nettbutikk. Sjekk også ut den flotte Blæst regnbuksen i sort som passer perfekt! 

blog

Vår bestselger Barbour Wilton Wellingtons til dame er en favoritt på våte regnværsdager. Wilton er en lav og nett gummistøvel som passer utmerket til et pent jobbantrekk som til en fritidstur i skog og mark. Støvelen er myk og har en god såle som er komfortabel å tråkke rundt i. Vår favoritt hele året rundt. Nå har vi den i flere farger, se vårt utvalg av gummistøvler på nettbutikken. God start på våren, alle sammen! 

blog

Gled deg til vårens spennende Spring & Summer 2019 Collection fra Blæst Rainwear. Populære BERGEN PONCHO har nå også kommet til de små, med navnet MINI BERGEN. Fargene å velge mellom er PINK, GREEN, NAVY, RED, YELLOW og BLACK til både gutt og jente. Størrelsene går fra 0-2, 4-6, 8-10 og 12-14. MINI BERGEN PONCHO er snart tilgjengelig her på vår nettbutikk, hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side, hvor vi jevnlig legger ut flotte nyheter som vil ankomme fremover. Følg med for spennende nyheter i butikk & nettbutikk.. 

blog

Visste du at vi er landets nest største forhandler av BARBOUR? I våre historiske lokaler fra 1500 -tallet finner du unike skatter fra det anerkjente kvalitetsmerket. Vi har stort utvalg av voksede bomullsjakker, ofte kalt oilskin, til både han og henne. Høye og lave Wellington støvler, vesker og sekker, ullskjerf og luer, termos, fleece sokker, voks kit, tilbehør til hund, quiltedjakker og mye, mye mer. Følg oss også på Facebook og Instagram for nyheter når de ankommer butikken. Velkommen inn i våre tradisjonsrike butikklokaler i Muren, her i Bergen. 

blog

Vår vinterparka favoritt denne sesongen er denne rene, flotte & varme parkaen med navnet Meja fra Didriksons. Den har syntetisk & avtagbar pels på hette, som kan regulerer og strammes. Nydelig regulerbar innsving rundt midje på innside, og stramming på ermer. En klassisk, frisk og pen parka til henne, som kommer i fargene Organic White, Dark Green, Navy og Leather Brown. Vår favorittparka denne sesongen.

blog

Denne herlige allværskåpen fra Didriksons med navnet Agnes, er en lettere helårskåpe i vindtett, vanntett og pustende materiale. Agnes kommer i flotte jordfarger som Chocolate Brown, Leather Brown og Navy. Den perfekte helårskåpen, uansett vær.

blog

Vi har inne nydelige, klassiske Barbour Quilted jakker til henne i butikken, i flere forskjellife fasonger, farger og varianter. Style din klassiske Barbour quiltjakke med dine favoritt tilbehør, som Barbour så fint sier det: "Whatever your Barbour means to you, it's how you wear it that makes it your own". Vi kunne ikke sagt det bedre selv. Se vårt store utvalg i våre historiske butikklokaler i Muren, ved Gågaten i Bergen. Velkommen innom og prøv ut våre lekre Barbour jakker av både quiltedjakker og voksede bomullsjakker, i tillegg til vakre Barbour tilbehør.

blog

En ekte høststøvel til herre, perfekt til både regnfrakken og oilskinjakken. Bede Wellington er Barbour støvelen du alltid skal ha klar for tur i skog og mark eller til og fra jobb på våte, vestlandske nedbørsdager. Vi har den i Olive, fra størrelse 42 til 47. Den perfekte gave til han som er glad i villmark og lange turer i ekte høstvær. 

Bruk synkende rekkefølge
Side:
  1. 1
  2. 2
blog

Didriksons Originals myke og varme høst -og vinterparkas er på plass i butikk, til både han og henne. Flotte høstfarger som komplimenterer den nydelige og fargerike sesongen vi er kommet inn i, er på plass på butikkveggene våre. Helårsjakker og forede parkas i ulike lengder, samt gode og lune hetter er noe å velge mellom både fra Didriksons Originals dame -og herrekolleksjonen. Nå er de ankommet både butikk & nettbutikk, hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side hvor vi gir deg smakebiter fra den flotte høstkolleksjonen. Følg med! 

blog

Høsten er godt i gang og sesongens nyheter strømmer inn i butikklokalene våre i Muren, her i Bergen. Har du sikret deg tidenes fresheste poncho fra Blæst? Nå kommer de populære allværsponchoene i ulike farger og fasonger fremover -til både han, henne og de små. Følg med i nettbutikken og på vår Facebook og Instagram side for inspirasjon og jevnlige oppdateringer av spennende nyheter og andre ting som skjer i butikken. Vi setter deg gjerne opp på venteliste av ønskede modeller, farger & størrelser som er tilgjengelig hos Blæst da vi fort blir utsolgt i butikk -send oss en henvendelse her i vår nettbutikk (Kontakt oss) eller kom innom butikken vår i Muren. (Avbildet: Aalesund Poncho)

blog

I disse dager strømmer nyhetene fra Barbour inn i butikken. Denne høsten kan du unne deg lange, voksede bomullsjakker fra både dame og herre kolleksjonen, korte klassikere av Lifestyle jakker, nydelige ullskjerf, lave gummistøvler og mye annet flott tilbehør fra Barbour. Har du fått med deg Barbour Icons Re-Engineered Collection denne høsten? Sikre deg helt unike Barbour plagg fra 125 års jubileet, som vi har inne i et begrenset opplag til dame og herre. Icons -jakkene har fått et helt unikt og råflott Barbour Tartan mønster, i tillegg til røffe gulldetaljer på både knapper og glidelås. Gå ikke glipp av denne unike Barbour kolleksjonen, velkommen innom våre sjarmerende butikklokaler i Muren.

blog

Barbours White Label Collection smelter sammen japansk stil med Barbours rike kulturarv. White Label kolleksjonen tilbyr en eksklusiv og førsteklasses stil skreddersydd spesielt for det japanske markedet. Den smakfulle samlingen ser Barbours minimalistiske, vanntette stilarter i arkivet på nytt med en sporty, ungdommelig tilnærming. Barbour Hooded Hunting Jacket er en stilren, vokset bomullsjakke i unisex til han og henne. Velg mellom fargene Navy & Sage, fra størrelse 34 til 44. Se også favoritten Barbour New Burghley, som kommer uten hette. 

blog

Sesongens nye høstkolleksjon er tidlig i år, nå bugner butikken allerede av flotte farger på regnkåper og tilbehør fra Blæst Rainwear. De flotte allværskåpene har høy vannsøyle og kan brukes i all slags vær. Matchende regncaps til å ha under hette eller for seg selv, er et stilfullt must for vestlandsværet. Ikke la været hindre deg i stråle! Se flere nyheter i nettbutikken etterhvert som de ankommer butikken. Nå har vi også fått inn et lite utvalg av de populære Blæst regnbuksene til dame, med høyt liv og slim benlengde, i klassisk sort. Velkommen!

blog

"I 2019 er vi veldig glade for å feire vår 125-årsjubileum, en betydelig milepæl i Barbours historie. Det er en feiring av Barbour-familien som gjennom årtier har opplevd, guidet og ledet selskapet fra sin lille begynnelse i 1894 og leverte oljeskinn til marinere i South Shields, til det globale merket det er i dag. Barbour-familien har i løpet av 125 år kombinert innovasjon, fremgang og vekst med autentisitet og arv, som varemerker i 125 år, og sørger alltid for at merkevaren fortsatt er troverdig for sine røtter og grunnleggende prinsipper for kvalitet, holdbarhet, detaljert oppmerksomhet og egnethet for hensikt." - Barbour 

blog

Nå ankommer de én etter én. Høstens unike Barbour jakker til henne fra Barbour Autumn Winter 2019 Collection. Vi har allerede fått inn noen av høstens it-jakker med lengde, blant annet Barbour Wood Warbler avbildet ovenfor. Rutete tartan skjerf i herlige jordfarger og quiltjakke med lengde er også å se. Velkommen inn i vårt flotte Barbour lokale i Muren, ved inngangen av Gågaten i Bergen. 

blog

Sesongens nyheter fra Barbour har allerede dukket opp i butikken. Nå har vi fått herlige ullskjerf til han og henne, med tidløst Barbour tartan mønster -nå i ny fargevri. Vi har både oversized og klassiske utgaver av skjerf. Den perfekte gave -til deg selv eller en du er glad i. Snart kommer det flere Barbour høstnyheter, følg også med på vår Instagram side ´Aksdal i Muren` hvor vi jevnlig legger ut nyheter.

blog

Vårens flotte Barbour Lightweight jakker minner oss om at sommeren ikke er så langt unna. Nå har vi fått sesongens unike og flotte ytterjakker til både han og henne, fra Barbour Lightweight SS19 Collection i vårt innerste lokale i Muren ved Gågaten. Kom innom og prøv ut de ekstra lette voksede bomullsjakkene fra det britiske og verdenskjente merket, som i år fyller hele 125 år. Besøk oss i byens eldste handelshus, Muren, i hjertet av Bergen by. Se flere nyheter i nettbutikken. (Avbildet: Barbour Sander Lightweight Jacket) Velkommen! 

blog

Våren er kommet, sammen med herlige vårnyheter fra våre mange skandinaviske klesmerker. Blæst Rainwear er blant sesongens fresheste nyheter, med friske og vårlige allværsjakker og kåper som tåler både sol og regn. Nå har vi også inne flotte og fargerike regnhansker og regncaps, se vårt utvalg her i nettbutikken eller kom innom oss i Muren ved Gågaten. Velg mellom klassiske blå og tidløse gråfarger, friske sitrusgul, koralloransje og havgrønne mintfarger på vårens kolleksjon. Nyt den lyse vårsesongen i all slags vær, i freshe regnklær. God vår og sommersesong!

blog

Sesongens nye Didriksons SS19 Collection består av lette og spreke allværsjakker til både han og henne. Vi har lagt vår elsk på denne ekstremt lette allværsjakken med navnet Milly Parka. Den er vindtett, vanntett og har en minimum vannsøyle på 10.000 mm. Jakken kan brukes like fint på solskinnsdager som på regnværsdager. Hette kan legges inni krage og jakken faller nydelig i en A-form. Vårens absolutte Didriksons favoritt hos oss. Milly jakken kommer i Yellow & Throne Grey. Se alle spennende vårnyheter fra Didriksons i nettbutikk & i butikk. 

blog

Nå er vårens nye, flotte Blæst kåper snart på vei til butikken for den nye sesongen.. Vi får inn mye flott og fargerikt av lette, vindtette, pustende og vanntette allværsjakker og kåper fra det populære bergensmerket, designet av Lisbeth Lillebøe. Vanntette hansker og kule capser i friske og vårlige farger som matcher regnkåpene, kommer sammen med den flotte Blæst Rainwear SS19 kolleksjonen. Hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side, her legger vi ut masse nyheter og annet spennende fra butikken. Følg med du også!

blog

Sammen med vårluften kommer de lette, friske og stilfulle ytterjakkene inn til butikken vår i Muren. Visste du at Didriksons har en egen unik designlinje utenom Didriksons Sport? Didriksons Originals Collection er en spennende og unik kleslinje basert og inspirert av merkets historie med opphav fra den svenske vestkyst, hvor Julius og Hanna Didriksons først etablerte sin familiebedrift som i dag er en av skandinavias største fashionbrand innen regnklær. Du finner Didriksons Originals Collection i butikken vår i Muren, i vakre Bergen by. 

blog

Vårens mange nyheter har ankommet butikken. Bor du langt unna sentrum? Vi sender alle våre varer til hele landet. Visste du at du også kan handle varen i nettbutikken og hente den fraktfritt i butikken? Ønsker du å bytte en vare, kan du returnere varen du har handlet på nett i butikken i Muren. Vi er her for å gjøre det lettest mulig for deg å handle det du ønsker. Vi tar også imot spesialbestillinger av varer fra våre leverandører, kontakt oss i butikken. Har du spørsmål, kan du nå oss på 55 24 24 55 eller legg igjen en beskjed under `Kontakt Oss´ her i nettbutikken.

Få med deg vårlige nyheter på FB og Instagram: `Aksdal i Muren´.

Velkommen til hyggelig handel hos Aksdal i Muren, både på nett og i butikk! 

blog

Våren er rett rundt hjørnet og flotte nyheter har dukket opp i vår butikk og nettbutikk allerede. Nå kan du handle sesongens flotte Stockholm Jacket & Stockholm Coat fra Blæst Rainwear Classic Collection, klassisk og flott allværsjakke til han og henne. Klikk og få varen levert rett hjem eller hent i butikk. Bytting av vare? Vi har åpen bytting/retur mellom nettbutikk og butikk, helt enkelt. Har du sett den herlige ponchoen til barn? Nyheten Mini Bergen Poncho kommer i mange farger. Str 0 - 14 år.  Velkommen, vår! 

blog

Vinteren regjerer enda men vårnyhetene dukker litt etter litt opp i butikklokalene.. En av våre mange flotte nyheter til herre er Skur regnfrakk fra Didriksons Originals Collection. En regnjakke i slitesterk kvalitet med en vårlig og frisk Foggy Blue farge. Følg Aksdal i Muren på Bloggen her, men også vår Instagram og Facebook side for jevnlige oppdateringer av flotte vårnyheter. Det kommer så mye fint!

blog

Nå har vårens unike nyheter fra motelinjen Didriksons Originals `Spring & Summer´ Collection ankommet butikken. Vi har fått inn flotte ytterjakker til både dame og herre, her kan du velge mellom oljeregnjakker i flotte naturfarger og lette allværsparka i klassisk navy og duse blåfarger som kan brukes hele året, uansett regn eller sol. Følg med på Facebook og Instagram for flere flotte nyheter denne sesongen.

blog

Denne vakre nyheten av en rosafarge på Bergen Poncho er ankommet butikken. Du kan også handle varen på nett & hente i butikken vår i Muren -eller få den tilsendt rett hjem. Ponchoen fra Blæst kommer i mange farger og du kan velge mellom str S, M og L. Lomme med glidelås i front, under knapp. Den har god hette med knapp under hake og pen refleks nederst, både foran og bak på poncho. Velg mellom fargene Pink, Black, Green, Navy, Yellow, Red og White i vår nettbutikk. Sjekk også ut den flotte Blæst regnbuksen i sort som passer perfekt! 

blog

Vår bestselger Barbour Wilton Wellingtons til dame er en favoritt på våte regnværsdager. Wilton er en lav og nett gummistøvel som passer utmerket til et pent jobbantrekk som til en fritidstur i skog og mark. Støvelen er myk og har en god såle som er komfortabel å tråkke rundt i. Vår favoritt hele året rundt. Nå har vi den i flere farger, se vårt utvalg av gummistøvler på nettbutikken. God start på våren, alle sammen! 

blog

Gled deg til vårens spennende Spring & Summer 2019 Collection fra Blæst Rainwear. Populære BERGEN PONCHO har nå også kommet til de små, med navnet MINI BERGEN. Fargene å velge mellom er PINK, GREEN, NAVY, RED, YELLOW og BLACK til både gutt og jente. Størrelsene går fra 0-2, 4-6, 8-10 og 12-14. MINI BERGEN PONCHO er snart tilgjengelig her på vår nettbutikk, hold deg oppdatert på vår Facebook og Instagram side, hvor vi jevnlig legger ut flotte nyheter som vil ankomme fremover. Følg med for spennende nyheter i butikk & nettbutikk.. 

blog

Visste du at vi er landets nest største forhandler av BARBOUR? I våre historiske lokaler fra 1500 -tallet finner du unike skatter fra det anerkjente kvalitetsmerket. Vi har stort utvalg av voksede bomullsjakker, ofte kalt oilskin, til både han og henne. Høye og lave Wellington støvler, vesker og sekker, ullskjerf og luer, termos, fleece sokker, voks kit, tilbehør til hund, quiltedjakker og mye, mye mer. Følg oss også på Facebook og Instagram for nyheter når de ankommer butikken. Velkommen inn i våre tradisjonsrike butikklokaler i Muren, her i Bergen. 

blog

Vår vinterparka favoritt denne sesongen er denne rene, flotte & varme parkaen med navnet Meja fra Didriksons. Den har syntetisk & avtagbar pels på hette, som kan regulerer og strammes. Nydelig regulerbar innsving rundt midje på innside, og stramming på ermer. En klassisk, frisk og pen parka til henne, som kommer i fargene Organic White, Dark Green, Navy og Leather Brown. Vår favorittparka denne sesongen.

blog

Denne herlige allværskåpen fra Didriksons med navnet Agnes, er en lettere helårskåpe i vindtett, vanntett og pustende materiale. Agnes kommer i flotte jordfarger som Chocolate Brown, Leather Brown og Navy. Den perfekte helårskåpen, uansett vær.

blog

Vi har inne nydelige, klassiske Barbour Quilted jakker til henne i butikken, i flere forskjellife fasonger, farger og varianter. Style din klassiske Barbour quiltjakke med dine favoritt tilbehør, som Barbour så fint sier det: "Whatever your Barbour means to you, it's how you wear it that makes it your own". Vi kunne ikke sagt det bedre selv. Se vårt store utvalg i våre historiske butikklokaler i Muren, ved Gågaten i Bergen. Velkommen innom og prøv ut våre lekre Barbour jakker av både quiltedjakker og voksede bomullsjakker, i tillegg til vakre Barbour tilbehør.

blog

En ekte høststøvel til herre, perfekt til både regnfrakken og oilskinjakken. Bede Wellington er Barbour støvelen du alltid skal ha klar for tur i skog og mark eller til og fra jobb på våte, vestlandske nedbørsdager. Vi har den i Olive, fra størrelse 42 til 47. Den perfekte gave til han som er glad i villmark og lange turer i ekte høstvær. 

Bruk synkende rekkefølge
Side:
  1. 1
  2. 2