Handlekurv

0
blog

Sommersalget har endelig startet i butikken! Nå har vi hele -40% sommersalg av fristende og flotte ytterjakker på salgsstativ i butikken, fra blant annet Helly Hansen, Didriksons1913 og Barbour. Mer kommer! Følg med, kanskje du finner den perfekte sommerjakken på salg. Velkommen til hyggelig handel og gode sommertilbud i våre historiske butikklokaler i ærverdige Muralmenningen. Vi sees! 

blog

Å som vi elsker de vakre og fargerike allværskåpene fra Blæst Rainwear. Denne vårsesongen har Blæst kommet med lette, pustendende, vindtette og vanntette allværskåper med navnet City Coat`s, som kan brukes i både sol og regn. Helt perfekt. Gammelrosa er en hit i år, samt bringebærrød, mint og navy. Vi har stort utvalg av både Blæst trenchcoats, A-formede kåper og formsittende klassikere, i store og små størrelser. Bergensdesigner Lisbeth Lillebøe sin visjon er å bli glad på regnværsdager. Det synes vi også! Kom innom og prøv de sukkersøte kåpene, du også. HAPPY RAINY DAYS, sier vi! 

blog

Sesongens nye `limited edition´ Lightweight jakker fra Barbour SS18 Collection er på plass. Vi har både korte og lange utgaver av  disse lekre & lette oilskinvariantene til både han og henne. Denne sesongens har vi også fått inn lette og fargerike Barbour paraplyer, som et perfekt tilbehør til oilskinjakken på ekstra våte dager. Lekre gummistøvler, voks og hetter står også på menyen denne våren. Obs; Jakkene flyr ut av butikken, her er det førstemann til møllen. Velkommen! 

blog

Ny Helly Hansen kolleksjon fra SS18 er på plass i butikk, og gult er like kult. Sesongens jakker er inspirert av tidligere klassikere, som pustende allværsjakker med retro knapper i front, til både han og henne. Våren kommer ikke uten det klassiske oljeregntøyet heller, både Lerwick (avbildet) og Kirkwall er tilbake i nye farger, samt en nye LErwick -inspirert oljeregnjakke ved navnet Dunloe, til henne. En ny linje med navnet Elements kan du se i friske farger, av pustende allværsmateriale. Vi digger den nye kolleksjonen, helt perfekt til vår og sommer, og langt ut på høsten. Kom innom og prøv den nye & flotte kolleksjonen, du også!

blog

Vårens flotte nyheter fra svenske Didriksons1913 er ankommet. Vi har fått inn flotte, lette allværsjakker til både han og henne, i tillegg til lette oljeregnjakker av kåper og frakker. Den nye sesongen består av lyse naturfarger som oliven og khaki samtidig som klassisk gule fiskerfarger og andre varmere toner. Se vårt utvalg på nettbutikken eller besøk oss i butikken i Muren.

Velkommen, vakre vår! 

Bruk synkende rekkefølge