Handlekurv

0

Om oss 

Året var 1883 da vår tippoldefar Mikal Helgesen Aksdal startet sin egen regntøybutikk i Murhvelvingen, her i Bergen. 

Butikken fikk etter hvert navnet Aksdal i Muren, som har blitt et begrep i byen. I 135 år har det blitt solgt oljehyre, gummistøvler, allværsplagg og mye annet av praktiske varer folk trengte for å komme seg ut i vestlandsværet. 

I dag, fire generasjoner etter, har vi videreført denne tradisjonen ved å tilby mange av de samme, gode kvalitetsrike merkene som våre forfedre førte. Siden vi overtok driften i hvelvingen i 2009, har vi i dag tre historiske butikklokaler i sjarmerende Muren. I det innerste lokalet fører vi flotte oilskin og quiltjakker, støvler & flott tilbehør fra historiske Barbour. Visste du at vi er en av landets største leverandører av det kjente kvalitetsmerket?

Vi er stolt av å kunne tilby bergensk design fra Blæst Rainwear -en fargerik regntøykolleksjon av designer Lisbeth Lillebøe. Unike allværskåper i nydelige gladfarger, perfekt til både oppholdsdager og nedbørsdager. Norske Helly Hansen og svenske Didriksons1913  bugner også i butikken. 

Vi er her for å hjelpe deg å finne kvalitetsterke & tidsriktige ytterklær, skotøy og hodeplagg -uansett hva været bringer, hele året rundt.

Velkommen til hyggelig handel i byens eldste handelshus!

Hilsen Kristin og Synnøve, femte generasjon Aksdal, i Muren.